Prednosti reklamiranja preko specijalizovanog portala superkorpa

Ukupna cena realizacije projekta on line prodaje za implementaciju operativno i vizuelno osrednjeg online portala premašuje nekoliko hiljada eura na godišnjem nivou.

Tu se pre svega u obzir uzimaju cena izrade internet shopa, osim u slučaju da kupite neki od jeftinih, standardnih web shop template paketa koji se nude i implementiraju na sajt čime nećete dobiti ništa osim prodajnog mediokriteta koji će na svim svetskim listama i pretraživačima biti praktično izgubljen. To se može ispraviti stalnim marketingom sajta za šta su potrebne ogromne količine novca ili konstantnog rada na internetu u vidu prijavljivanja na baze linkova i pretrživače, razmene banera i sl. što opet neće garantovati njegov uspeh obzirom da je proizvodno orijentisan na Vašu delatnost te će posetioci dolaziti na njega samo ukoliko traže konkretan proizvod.

Dalje, stalna zavisnost od programera koji su taj portal načinili ili prepravili Vaš postojeći sajt, učiniće neprihvatljivim bilo kakve ozbiljnije tehničke izmene bez odgovarajuće količine Vašeg novca, a one su neophodne minimum na tromesečnom nivou. Ne zaboravite pravilo da glavni troškovi ne leže u kupovini nečega već u održavanju istog.

Da bi se uspešno pokrenuo web shop u okviru neke prodavnice pre svega mora postojati tim obučenih operatera koji će tehnički ispratiti podizanje i ažuriranje Vaših proizvoda u bazi podataka, svakodnevne narudžbine i prosleđivnje transportnom odelenju ili nekoj od logističkih kompanije poput DHL-a, FEDEX-a i sl. pri čemu naravno plate za to osoblje i njihove troškove pokrivate Vi, a po našoj proceni Vam je potrebno minimum troje stručnih saradnika koji će obavljati posao vezan za održavanje i ažuriranje shop-a, primanje i slanje porudžbina i dosta vremena urošenog na celokupan posao s tim u vezi. Sve te ljude Vi plaćate na mesečnom nivou što znači tošenje novca za nešto što ni u trogodišnjoj perspektivi verovatno ne može da se povrati. A troškovi će na Vašu žalost rasti u nedogled.Pod tim dodatnim troškovima pre svega podrazumevamo male izdatke, odn. one koje nećete ni primetiti da ste napravili dok ih ne stavite na papir čime ćete biti neprijatno iznenađeni, a oni se odnose na modernizaciju opreme sa koje će se raditi, dalje svakako i postavljanje tog web shopa na neki od servera, usluge pakovanja robe koju šaljete, troškovi za gorivo ukoliko sami radite isporuke i nikad dovoljno plaćeni živci, vreme i mnooooogo strpljenja.

Sa druge strane poveravanje ovog posla www.superkorpa.com specijalizovanom online internet prodajnom centru može Vas poštedeti celokupnog bespotrebnog posla vezanog za internet prodaju. Pre svega utošenog novca na samostalnu realizaciju projekta jer naš sistem nudi celokupnu operativno-logističku i tehničku podršku Vašoj kompaniji 24 časa dnevno. Kanali preko kojih se roba reklamira, prodaje i isporučuje su razrađeni i pouzdani, a osobe i firme koje su uključene u taj proces visoko profesionalne i kompetentne. Cene usluga koje naša kompanija naplaćuje za celokupnu aktivnost prezentacije i prodaje Vaših proizvoda, ažuriranja opisa i fotografija u bazi podataka, preuzimanje proizvoda i njihovo slanje kupcu ne premašuje na godišnjem nivou jednu do dve prosečne plate u Srbiji, a pri tom uzmite u obzir i uštede i prednosti ovakvog načina prodaje upoređujući ga sa troškovima koji bi nastali ukoliko bi samostalno želeli da implementirate sistem. Lepo je imati svoj sajt na kome će biti lepo, vidno i sažeto opisana Vaša kompanija ali je još lepše kada uz sve to možete i uštedeti i ponuditi prodaju na visokom nivou i na način na koji se to radi u razvijenim sistemima, a to je preko specijalizovanog prodajnog portala.

www.SuperKorpa.com copyright © Green Advertising 2006-2009.
Vespučijeva 20, Beograd, 011 216 03 87