Profil dobavljača
Pokaži sve proizvode
 


Orient shop Impresa je mesto na kome možete naći bogat etno program iz svih zemalja i naroda egzotičnih istočnih kultura. Sve što ste do sada mogli samo da vidite u filmovima o orientu, od sada možete i nabaviti u našim prodajnim objektima.
Impresa je preduzeće koje se bavi uvozom i prodajom predmeta orijentalne kulture. Naš prodajni program je veoma širok i sadrži kako najjednostavnije ukrasne predmete, tako i prava umetnička dela. Svi predmeti su originalni i predstavljaju idealan poklon za svaku priliku. Posebno vodimo računa o kvalitetu proizvoda i njihovoj umetničkoj vrednosti.

Mi verujemo da je kombinacija tradicionalnih vrednosti i kultura, na jednoj strani, i modernih dostignuća i načina života, na drugoj, pravi put do harmonije i duhovnog bogatstva. Naša želja je da u Vašu svakodnevicu unesemo malo duha istoka što može značajno da obogati Vaš životni stil. Ako želite da u svom životnom ili radnom okruženju imate nešto iz Indije, Tajlanda, Nepala, Indonezije ili neke druge azijske zemlje, treba samo da posetite naša prodajna mesta i Vaše potrebe biće na najbolji način zadovoljene.
Prodajni program, koji Vam nudimo, sastoji se od više kategorija. To su: igre, sveće, podmetači, figure od smole, kutije, životinje od tropskog drveta, mirisni štapići, pajpovi i nargile, muzički instrumenti, figure domorodaca, etno držači, antil drvo, svećnjaci, kokos, bambus ratan, bojene figure, mačke, životinje, metalna zvona, maske, keramika i dr. Naravno, sve što poželite, a nema ga u našim prodavnicama, možete naručiti i mi ćemo Vam nabaviti vrlo brzo.

Zato, posetite nas što pre i odaberite ono što Vam odgovara. Vaše zadovoljstvo biće najbolja nagrada za naš rad.

 
Impresa
19. Oktobra br. 2,
Tel: +381 34 301 041, +381 34 337 858 , Fax: +381 34 300 858
http://www.impresa.co.yu/, E-mail: office@impresa.co.yu